Vanaf vandaag ben ik de trotse bezitster van Own.

own
Own, fotoboek van Erwin Olaf.

Ik ben een groot fan van zijn werk. En afgelopen zaterdag besloot ik dat ik mijzelf ging verwennen met een mooi fotoboek van de meester zelf.

Ondertussen zullen jullie gemerkt hebben dat dit weblog langzaam een ander uiterlijk krijgt.

Helaas is het me niet gelukt om via een plug-in, al mijn oude berichten van een featured image te voorzien, welke dit thema nodig heeft (eigenlijk alle mooie nieuwe thema’s wel).
Niet direct zichtbaar, maar wel voor degene die door mijn archieven willen surfen, moet ik dus handmatig al mijn oude berichten met de hand opnieuw publiceren, zodat zij ook zichtbaar zijn en blijven voor jullie.

Met name de berichten die ik rechtstreeks uit Flickr heb gelinkt, hebben geen thumbnail of  featured image, dus ik ben nog wel even bezig.

Door dit noodzakelijk kwaad, blader ik zelf ook door al mijn oude blogs, en dwaal er zelfs soms bij weg.
Zo kreeg ik weer tranen in mijn  ogen van dit bericht, moest ik lachen om deze, was ik vertederd door dit bericht , moest ik huilen om de hoogste vorm van contrast,  en kwam ik erg veel van dit project  tegen bovendien heb ik wat oude meuk verwijderd van links die niet meer werken.
Ik ben nog steeds niet helemaal klaar, maar zodra ik dat wel ben beloof ik vooral aan mijzelf om zo af en toe weer te gaan bloggen, bladeren door de archieven van mijn leven is een leuke trip down memorylane, al is het maar voor mijzelf en een paar lurkers die zijn blijven hangen na een paar jaar enkel foto’s te kunnen bekijken.