Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/1/3/mevrouwmikmak.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/vilva/inc/custom-functions.php on line 512 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/1/3/mevrouwmikmak.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/vilva/inc/custom-functions.php on line 513 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/1/3/mevrouwmikmak.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/vilva/inc/custom-functions.php on line 514

Vraag me niet waarom, maar ik heb het idee dat ik aan jullie even uit moet leggen waardoor ik de laatste tijd wat minder log en reageer.
Dit komt doordat ik achter uw computerscherm, druk in de weer ben om wat internetsites in elkaar te zetten.
Het is iets waar ik 6 jaar geleden mee begonnen ben en waar mijn bloed van gaat kriebelen.
Ik vind het heel erg leuk om te doen en kan daar dan ook heel gedreven in raken.

Aangezien ik van de reïntegratiemeneer weer aan het werk moet (ik wil zelf ook weer graag aan het werk hoor).
Maar waar ik voorheen mijn ambitie als een bezetene naleefde, daar ben ik na wat “Op mijn bek gaan” momenten, bijna het tegenovergestelde. Ik heb gelukkig in het verleden mezelf aardig kunnen bewijzen maar ook die roem heeft zijn prijs weet ik inmiddels.

Wat ik wel altijd in me zal hebben is dat wat ik doe,ik graag heel goed doe, in ieder geval probeer ik het beste uit mezelf te halen, meer hoeft niet.

Na wat denkwerk van ondergetekende en wat autodidactische kennisverwerving, heb ik besloten een serieuze poging te wagen om met web-design de kost of een deel daarvan te gaan verdienen.
Dit betekend dat ik t.z.t. in ieder geval een eigen site moet hebben draaien, waar ik wat van mijn werk kan presenteren.
Tevens wat voorbeelden van websites zou wel handig zijn.
En zo is de cirkel weer rond en begrijpen jullie wellicht dat ik zo gedreven aan het designeren ben geslagen.

Wellicht voelen jullie mijn vraag nu op je klompen aan … n.l. zou je mijn web-log ook volgen en bezoeken als ik hem op een eigen domeinnaam zou laten lopen?
Ik heb er ook maar even een poll aangekoppeld, maar de verklaring van uw keuze kunt u hieronder kwijt.

Aanbevolen artikelen