Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/1/3/mevrouwmikmak.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/vilva/inc/custom-functions.php on line 512 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/1/3/mevrouwmikmak.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/vilva/inc/custom-functions.php on line 513 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/1/3/mevrouwmikmak.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/vilva/inc/custom-functions.php on line 514

Iedere morgen maak ik een klein loghoprondje, bij web-logs waar ik regelmatig kom.
Vandaag zag ik bij haar een encaustic art card.

Ik trok deze:

Verlangen

Hier is een schreeuw van verlangen, naar liefde, naar zachtheid naar rust, maar de stormen blijven maar over je heen komen. Er is devotie, er is een gebed, er is diepgang. De verbinding met het hogere is heel belangrijk voor je. Wie heeft je zo bezeerd, kun je die persoon al vergeven?

Zolang je met pijn in je hart, boosheid en teleurstelling door blijft lopen, kunnen er geen nieuwe impulsen komen. Je verlangen naar liefde is zo groot, maar hoe zit het met je zelfliefde? Houd je wel genoeg van je zelf? Alles waar je naar verlangt begint met eerst van jezelf gaan houden, dan pas kan de ander jouw echte verlangen opvangen. Maar alleen jij kunt de onvoorwaardelijke liefde aan jezelf geven. Een ander kan je aanvulling geven, maar nooit invulling van je leven.

Ga de uitdaging aan, en vertrouw op hulp van het hogere.

Je bent een deel van het geheel.
Namasté
Bertie Shama-E

Conclusie: Ik ga voortaan van mijzelf houdenklik

Aanbevolen artikelen