Mevrouw Mikmak haalt haar inspiratie uit vele dingen, maar liedjesschrijvers stimuleren mij het meest.

Wie of wat is jouw inspiratiebron?

0 thoughts on “Vraagstuk 5”

  1. Vroegah ( puber-adolescent ) was Herman van Veen wel mijn grootste inspirator.
    Qua tekst, qua muziek en qua beeld.
    Op een gegeven moment laat je dat toch los, op een of andere manier…
    De kleine dingen om me heen boeiden me altijd al, en lijken alleen maar te groeien naarmate ik ouder word.

    En veel inspiratie vind je in jezelf, onvermijdelijk..!

  2. Ik heb geen inspiratiebron. Mijn ouders hebben een fijn leven samen, ik heb een superfijne jeugd gehad en dat meegekregen hebbende voel ik me goed zoals ik ben. De dingen die ik tegenkwam in’t leven waren niet altijd makkelijk en zeker niet altijd leuk maar toch, het leven is mooi zoals het nu is en daar hou ik me aan vast …