Wees niet bang

Lief, wees niet bang
Het komt wel goed
Je kunt me nu niet horen maar vertrouw
Vertrouw maar op de liefde
Die je voelt
Zoveel als jij nu voelt hou ik…
Hou ik van jou

Wat er fout ging
Ik denk de jaren
Teveel jaren te lang goed
Je kunt de dans wel
Lang ontspringen
Tot het moment en dat is nu
Dat je toch eens dansen moet

Maar wees niet bang
Het komt wel goed
’t Lijkt koud en killer dan het is
‘k Denk vaak aan jou
En hoe je thuis bent
Denk jij aan mij
En wat ik doe
En wie ik mis

Tekst : Acda en de Munnik

0 thoughts on “Speciaal voor Vriend.”

 1. guus nu aan t woord….zoveel mooie woorden heb ik zo niet voor t grijpen, maar over de inhoud kan ik kort zijn. Mijn gevoelens zijn hierin gelijk aan de jouwe, dat weet ik heel zeker.
  Ondanks dat kan het dan toch soms effe spaaklopen, dat willen we niet meer….dus gaan we t oplossen moppie

  Ik zie je bovendien nu al sterker als maanden geleden, en daar ben ik waanzinnig trots op.
  πŸ˜‰
  Guus is gek ( op jou) xx

 2. Mag ik nu even slikken en een traan wegvegen.
  Ik hoop dat jullie eruit komen want voor mij zijn jullie ‘ a match made in heaven ‘
  Dikke kus aan jullie beiden.

 3. Hallo Mevrouw Mikmak πŸ™‚ Deze tekst is écht geweldig… Dit was het liedje van mij en m´n ex-vriendin. Toen ik vorig jaar 6 weken naar Brasil ging heb ik haar dit liedje gegeven… Veel mooie herinneringen aan… Heel mooi nummer ook… Groetjes Koen

 4. Guus hierzo…zo dagen boven een kroeg geslapen en niet thuis. Geweldig die herrie..om dan maar niet over de bank en slaapzak te spreken. Heb me dus maar voorgenomen om zelf in de kroeg mee te helpen. Heb zowaar op mijn 43e leren tappen jawel.
  Heb het eigenlijk wel naar mijn zin gehad achter de tap, is zeker voor herhaling vatbaar.
  Was gisteren in dezelfde kroeg als bezoeker tijdens de carnaval.
  Had me gisteren beter al kunnen verkleden want veel mensen hebben mij schijnbaar achter de tap gezien. Het was dus telkens een hoi hier en een hi of hallo daar.
  Ga vandaag met mikmakkie carnaval vieren, samen met the kids…zit nu al met mijn elvis pak aan met pruik, realiseer dat het nu lijkt alsof er heel veel jeukende beestjes onder die pruik zitten. En ik heb m pas een half uur op…ik word gek..
  Als ik die pruik afdoe komt er nog veel meer haar onderuit, het koste dus nogal wat moeite om t er onder te krijgen. Dus ik kan m vanmiddag ook niet effe afzetten. Heb ik weer.
  Gaan er vanmiddag een leuke middag van maken. πŸ˜€

 5. ik pink even met astrid mee
  ook al ken ik jullie niet wil ik toch even zeggen dat uit jullie reactie blijkt dat jullie er allebei je best voor doen om straks samen verder te gaan
  sterkte en succes ermee

 6. zo goedemorgen lieve mikmak,

  zit hier, ’s morgens om 10:00 uur in duitsland jou sitejes te bekijken.
  Wil vandaag snel bij je komen. Ben weer blij, net zoals gisteren, om je weer te zien.
  meestal voel ik me kut, dan gaat t weer beter. Denk de hele dag aan je..mis je verschrikkelijk. Heb nu effe baantje achter de tap om alles soms effe andere gedachten te hebben, effe met andere mensen te praten. Merk dat dat wel goed gaat en dat dit goed is. T is ook niet niks zo de hele dag met elkaar te leven. Ben ervan overtuigd als dit iedereen in nederland zou overkomen plots 80% in echtscheiding zou liggen….wij niet en nemen even gepaste afstand. Krijg weer rust in mijn hoofd en ik merk dat dat bij jou ook zo werkt. Ben er altijd van overtuigd geweest dat wij samen oud worden en ook nu ben ik daar nog steeds van overtuigd. t is zelfs sterker geworden het gevoel van knokken…of misschien is t wel omdat de situatie nu zo is, dat je er vaker aan denkt. In ieder geval ik ga ervoor. Vecht me dood voor je. Lieverd, ga je weer snel met me mee