Vandaag zal ik jullie niet vermoeien met een tekst van een van mijn helden te loggen. Daar ik dan ook geen smoes heb mijn eigen verhaal eens te ventileren.Vandaag heeft Mevrouw Mikmak een depridag, vriend is vrijdag vertrokken om voor onbepaalde tijd rust te creeren voor beide.

Gisteren nog wel met vriend uit eten geweest en ik kan niet anders zeggen dat het heel erg leuk en fijn was. Vriend zat me vaak verliefd aan te staren, voelde me weer heel even “veilig”.

Helaas ging vriend al vroeg weer weg…en ondanks dat ik weet dat het de beste oplossing is op dit moment voelde ik me daarna erg leeg.
Vanmorgen kwam vriend nog even de portable ophalen en hebben we even samen ontbeten. Vriend is gaan douchen en daarna vertrokken met laptop gewapend.

Een typische zondag waarop Mevrouw Mikmak haar penselen maar eens uit de kast moet halen, een muziekje op moet zetten en haar gevoelens maar eens moet vertalen naar het witte doek.

0 thoughts on “Flink zijn”

  1. Soms kan het goed zijn om even je eigen leven, afzonderlijk van de ander, te leiden, maar sta je er zelf ook achter? Ik hoop dat je je gevoel goed kunt verwoorden in kleur!

  2. @ moon, dank je wel, maar als ik hier zo af en toe lees, zijn mijn problemen maar klein vergeleken met andere, maar ja een beetje mijmeren op je eigen weppie moet ook kunnen.
    Heb wel het gevoel dat het goed komt hoor.

  3. Och meis wat klootjes voor je!!!! Ik zie het nu pas staan,… als je lullen wilt,..ik ben dr hoor!!!! (nu eerst de rest nog even lezen,..)