Ik kan ze niet beter verzinnen.

0 thoughts on “Gevonden voorwerpen”

 1. Ha, ha, ha, hoe verzin je het Mir, failliet en depressief verklaard? Vriendin met moedige pogingen? Zet er na die opmerking maar depressieve vriendin met wanhopige pogingen neer 😛
  Toen jullie zondagavond weggingen ben ik helemaal lamlendig mijn mandje ingekropen en kon de aanval van griepbacillen ook niet langer bestrijden. Ze hebben overwonnen en ben de hele week ellendig geweest 😕
  Grote voordeel, ik rook nu ook al 3 dagen niet meer 😛
  Maar hopen dat ik dat vol kan houden 😀

 2. He astrid,
  als ik je een advies mag geven zou ik niet en lijnen en stoppen met roken, volgens mij is dat een bijna onmogelijke combi.
  Hoop dat je je weer een beetje onder de mensen kan mengen met je bacillen 8)

 3. Ha, ha, in dit geval gaat het prima samen. Heb veel te veel keelpijn om te eten of the roken. Beide gaat me dus erg goed af. Heb net een lekkere zachte mango weg zitten kauwen (deed maar een klein beetje pijn) en heb een geweldige hoestbui gekregen van de sigaret die hubby naast me zat te roken, ben dus maar ergens anders gaan zitten. 😀
  Ik kan me al weer redelijk onder de mensen mengen maar als de mensen slim zijn gaan ze mijn bacillen een beetje uit de weg, die zijn nog steeds op oorlogspad en op zoek naar slachtoffers 🙂
  Iedereen is dus gewaarschuwd 😛

 4. Ja, is die lekker dan. Misschien zijn die bacillen nu een plan aan het beramen hoe ze jou te grazen gaan nemen, pas maar op 😀
  Heb in ieder geval dag drie rookloos afgesloten met een mango en een fles water (volgens mij zitten daar niet zo idioot veel kalo’s in), dus ben best wel een beetje trots op mezelf. 😀
  Morgen doe ik het ook rustig aan want zaterdagavond zijn we uitgenodigd door John en Willeke (heb geen idee waar ze ons heensleuren) en zondagmiddag is het verplicht Sinterklaas vieren bij Schone-zus 😕
  Hebben jullie nog woeste plannen de komende dagen?