31 december

Het nieuwe jaar is begonnen, 2008 ligt in de prullenbak en in huize Mikmak beginnen we gelijk alweer aan een nieuw feestje.
Lola wordt vandaag 6 jaar en dat gaan we huiselijk vieren met overgebleven appelflappen, een restje koude schotel en prettig gezelschap.
Ik hoop dat iedereen 2008 met een grote knal af heeft kunnen sluiten om met volle kracht het nieuwe jaar in te luiden.

Wij hebben dat getracht met baby-vuurpijlen, dat deze enkel een kleine fluittoon of het geluid van een natte scheet konden produceren mocht de pret niet drukken, het leverde ons een slappe lachbui op en wat fotomateriaal.

In ieder geval zijn we aangenaam begonnen aan 2009 en ik vind het nu al een een leuk jaar.

vuurwerkvuurwerk-1

7 thoughts on “nieuwe ronden, nieuwe prijzen”

  1. Hoi lieve MM

    Een heel gelukkig, gezond en tevreden 2009. Gefeliciteerd met de 6 jarig Lola. Onze Lola (teringteckel) is de dag voor kerst 4 geworden. Af en toe vraag ik me af of ze niet een gereincarneerd mens is, ze heeft in ieder geval de streken 😉

    Dikke knuffels,

    Astrid

  2. Hoihoi! Ook jij nog de allerbeste wensen voor 2009!

    En dank je wel ! Jouw layout ziet er ook echt super uit. Ik moet alle leuke hebbedingetjes voor WordPress nog uitzoeken, maar ik ben al aardig wat info- en downloadlinkjes aan het verzamelen 🙂 Een hele nieuwe en leuke wereld te verkennen. Ik hoef me wat dat betreft niet te vervelen in 2009.

Comments are closed.